Arrangementen

GOLF in ZANDVOORT

arrangement-01Op vijf minuten rijden van ons pension vindt u de golfbaan van Open Golf Zandvoort.
De golfbaan van Open Golf Zandvoort is een authentieke Engelse ‘links course’. De 9 holes zijn aangelegd In de oude Zandvoortse duinen aan de rand van het dorp. Bovendien is het de enige publiek toegankelijke duinbaan in Nederland.
Bent u in het bezit van een GVB en wilt u de uitdaging van deze korte maar moeilijke baan aan gaan? Klik hier om een starttijd te reserveren!
Indien u bij Pension Welkom-in gebruik maakt van het Golf-arrangement, dan kunt u uw golftas thuislaten, want wij stellen gratis twee golftassen beschikbaar! Dus dat bespaart u veel bagage! Uiteraard dient u zelf zorg te dragen voor golfschoenen en een GVB. Wilt u boeken, klik dan door naar de website van Open Golf Zandvoort!

KEUKENHOF: Het voorjaar op z’n mooist!

arrangement-02Een ongekende rijkdom aan bloemenpracht in eindeloze variaties geplant, afgewisseld met fraaie kunstobjecten. Keukenhof is uniek, wereldberoemd en al vele jaren één van de meest populaire bestemmingen in Nederland. En miljoenen keren gefotografeerd, meer dan waar dan ook. Dat geldt natuurlijk ook voor de bollenvelden rondom.
Keukenhof, het mooiste lentepark ter wereld is geopend vanaf de 3e week van maart tot en met de 3e weekn van mei.
Dagelijks van 08.00 – 19.30 uur (de kassa’s zijn geopend tot 18.00 uur). Keukenhof is ook geopend op zon- en feestdagen.
De Keukenhof is vanuit Zandvoort prima per auto bereikbaar.
Op verzoek leggen wij in uw studio/ appartement een brochure met routebeschrijving voor u klaar!
Voor meer informatie kijk op www.keukenhof.nl

KERST en OUD & NIEUW

arrangement-03Heeft u ooit Kerst en/of Oud & Nieuw gevierd aan de kust? Wat is er heerlijker dan ’s middags een winterwandeling te maken langs het strand of door de duinen, om de avond vervolgens door te brengen in het bruisende centrum van Zandvoort, waarbij ook een bezoek aan Holland Casino Zandvoort tot de mogelijkheden behoort.
Boek tussen Kerst en Oud & Nieuw een verblijf in ons pension, wat wij geheel in Kerst-sferen hebben ingericht!

Jaarlijks op 1 januari luiden veel dappere Nederlanders het nieuwe jaar in met de traditionele Nieuwjaarsduik.
De Nieuwjaarsduik in Zandvoort vindt altijd plaats bij strandpaviljoen Take Five, op slechts 300 meter afstand van Pension Welkom-in! Ons pension is dus een ideale uitvalsbasis voor dit evenement!

CIRCUITRUN

arrangement-04In 2008 werd de allereerste Runner’s World Circuit Run georganiseerd en vanaf dat moment is het een jaarlijks terugkerend evenement geworden! De unieke Runner’s World Zandvoort Circuit Run wordt meestal gehouden op de laatste zondag van maart.
Het programma in Zandvoort biedt werkelijk voor ieder wat wils met een 12 en 5 kilometer. De hoofdafstand over 12 kilometer kent een afwisselend parcours over het uitdagende racecircuit, het Noordzeestrand, de gezellige boulevard, langs de duinen en door het sfeervolle centrum, aangemoedigd door de vele toeschouwers, om vervolgens te finishen voor de eretribune op het circuit.
Kijk op de website van Runner’s World Zandvoort Circuitrun als u wilt inschrijven!
Pension Welkom-in is gelegen op warming-up afstand (1 km) van start en finish op Circuit Park Zandvoort, dus ons pension is een ideale uitvalsbasis om op een sportieve manier enkele dagen te genieten van Zandvoort!