Pension

Pension Welkom-in beschikt over twee smaakvol ingerichte ruime appartementen en drie comfortabele studio’s.
Daarnaast kunt u via deze website ook een appartement en een studio reserveren op onze lokatie Burg. Engelbertsstraat 8, “No.8”.

Onze appartementen

Appartement-1
Appartement-1 is gelegen in het souterrain en biedt plaats aan 2 tot 4 personen. Het appartement beschikt over een slaapkamer, een woon/slaapkamer met digitale tv en draadloze internetaansluiting, een afgescheiden luxe keuken en een kleine badkamer met douche en toilet.
De keuken is voorzien van een gaskookplaat, een combi-magnetronoven, een toaster, een koelkast, een vaatwasser, een koffiezetapparaat, een waterkoker en keukengerei. Tevens kunt u beschikken over een haarföhn.
Indien u te gast bent in appartement-1, kunt u privé beschikken over de rustige achtertuin, welke is voorzien van gerieflijk tuinmeubilair.
Een eventuele 3e persoon kan in de woon/slaapkamer overnachten op een volwaardige slaapbank.

Appartement-2
Appartement-2 bevindt zich op de begane grond. Evenals appartement-1 beschikt dit appartement over een slaapkamer, een woon/slaapkamer met digitale tv en draadloze internetaansluiting, een afgescheiden luxe keuken en een kleine badkamer met douche en toilet.
De keukenis voorzien van een keramische kookplaat, een oven, een magnetronoven, een toaster, een koelkast, een vaatwasser, een koffiezetapparaat, een waterkoker en keukengerei. Tevens kunt u beschikken over een haarföhn.
Indien u te gast bent in appartement-2 kunt u privé beschikken over een ruim balkon aan de achterzijde van het pand, welke is voorzien van comfortabel tuinmeubilair.

Onze studio’s

Studio-3
Op de 1e verdieping treft u aan de achterzijde van het pand studio-3 aan. Deze studio heeft een ruime woon/slaapkamer met digitale tv en draadloze internetaansluiting, een kleine maar volledig uitgeruste en afgescheiden keuken en een kleine maar functionele privé badkamer met douche en toilet.
De keuken is voorzien van een gaskookplaat, een magnetronoven, een toaster, een koelkast, een koffiezetapparaat, een waterkoker en keukengerei. Tevens kunt u beschikken over een haarföhn.
De studio beschikt voorts over een balkon met openslaande deuren, waar u comfortabel kunt ontbijten in de opkomende zon.

Studio-4
Op de 1e etage bevindt zich aan de voorzijde van het pand studio-4. Deze studio beschikt over een ruime woon/slaapkamer met digitale tv, een draadloze internetaansluiting, een kleine maar volledig uitgeruste en afgescheiden keuken en een kleine maar functionele privé badkamer met douche en toilet.
De keuken is voorzien van een keramische kookplaat (2-pits), een toaster, een koelkast, een koffiezetapparaat, een waterkoker en keukengerei. Tevens kunt u beschikken over een haarföhn.
In studio-4 slaapt u in een romantisch hemelbed en kijkt u uit op de boulevard en de dynamische Burgemeester Engelbertsstraat.

Studio-5
Studio-5 bevindt zich helemaal bovenin het pand. Deze studio beschikt over een ruime woon/slaapkamer met digitale tv, een draadloze internetaansluiting, een praktische kitchenette en een kleine maar functionele privé badkamer met douche en toilet.
U kunt in deze studio niet echt koken, maar een eenvoudige maaltijd is dankzij te kitchenette prima te bereiden. De kitchenette is voorzien van een koelkast, een magnetron, een koffiezetapparaat, een toaster, een waterkoker en een eierkoker. Tevens heeft u beschikking over een haarföhn.
Doordat deze studio zich helemaal bovenin het pand bevindt dient u twee trappen te beklimmen, maar het is de moeite méér dan waard: de bovenste verdieping heeft aan de voorzijde een verrassend mooi uitzicht over de zee, terwijl u aan de achterzijde de pittoreske oude dorpskern van Zandvoort kunt overzien.

No.8

Appartement-6
Appartement-6 bevindt zich op ons tweede adres, iets verderop in de straat: op Burg. Engelbertsstraat 8  (“No.8”)
Het luxe appartement bevindt zich op de eerste etage en beschikt over een slaapkamer, een woonkamer met digitale tv en draadloze internetaansluiting, een luxe open keuken, een ruime badkamer met bad én douche en een afgescheiden toilet.
De keuken is voorzien van een kookplaat, een oven, een toaster, een koelkast, een vaatwasser, een koffiemachine, een waterkoker en keukengerei. Tevens kunt u beschikken over een haarföhn.
Indien u te gast bent in appartement-6 kunt u privé beschikken over een gezellig balkon dat grenst aan de woonkamer aan de achterzijde van het pand, vanwaar u een schitterend uitzicht heeft over de oude dorpskern van Zandvoort.

Studio-7
Studio-7 bevindt zich net als appartement-6 op ons tweede adres, iets verderop in de straat: op Burg. Engelbertsstraat 8.  (“No.8”)
Deze studio bevindt zich helemaal bovenin het pand en beschikt over een ruime woon/slaapkamer met digitale tv, een draadloze internetaansluiting, een praktische kitchenette en een badkamer met een douchecabine en een toilet.
U kunt in deze studio uw maaltijd bereiden op een kookplaat met twee pitten. De kitchenette is verder voorzien van een koelkast, een koffiezetapparaat, een toaster, een waterkoker en een eierkoker. Tevens heeft u beschikking over een haarföhn.
Doordat deze studio zich helemaal bovenin het pand bevindt dient u twee trappen te beklimmen, maar het is de moeite méér dan waard: de bovenste verdieping heeft aan de achterzijde een grote raampartij met een uniek uitzicht over de pittoreske oude dorpskern van Zandvoort.

Wilt u reserveren? Klik hier voor ons reserveringsformulier

pension-midden pension-onder