Pension

Pension Welkom-in beschikt over twee smaakvol ingerichte ruime appartementen en drie comfortabele studio’s.
Daarnaast kunt u via deze website ook een appartement en een studio reserveren op onze lokatie Burg. Engelbertsstraat 8, “No.8”.

Onze appartementen

Appartement-1
Appartement-1 is gelegen in het souterrain en biedt plaats aan 2 tot 4 personen. Het appartement beschikt over een slaapkamer, een woon/slaapkamer met digitale tv en draadloze internetaansluiting, een afgescheiden luxe keuken en een kleine badkamer met douche en toilet.
De keuken is voorzien van een gaskookplaat, een combi-magnetronoven, een toaster, een koelkast, een vaatwasser, een koffiezetapparaat, een waterkoker en keukengerei. Tevens kunt u beschikken over een haarföhn.
Indien u te gast bent in appartement-1, kunt u privé beschikken over de rustige achtertuin, welke is voorzien van gerieflijk tuinmeubilair.
Een eventuele 3e persoon kan in de woon/slaapkamer overnachten op een volwaardige slaapbank.

Appartement-2
Appartement-2 bevindt zich op de begane grond. Evenals appartement-1 beschikt dit appartement over een slaapkamer, een woon/slaapkamer met digitale tv en draadloze internetaansluiting, een afgescheiden luxe keuken en een kleine badkamer met douche en toilet.
De keukenis voorzien van een keramische kookplaat, een oven, een magnetronoven, een toaster, een koelkast, een vaatwasser, een koffiezetapparaat, een waterkoker en keukengerei. Tevens kunt u beschikken over een haarföhn.
Indien u te gast bent in appartement-2 kunt u privé beschikken over een ruim balkon aan de achterzijde van het pand, welke is voorzien van comfortabel tuinmeubilair.

 

 

Wilt u reserveren? Klik hier voor ons reserveringsformulier

pension-midden pension-onder