Welkom-in Zandvoort

welkomPension Welkom-in is een sfeervol en comfortabel pension waar u kunt genieten van een heerlijk verblijf aan de kust.

Het pension is modern maar gezellig ingericht en is van alle gemakken voorzien.

De lokatie is ideaal: binnen een afstand van 150 meter van het pension vindt u het strand, de zee, het centrum, het casino, het treinstation en het busstation. De duinen en het circuit bevinden zich bovendien op loopafstand (1 km).
De trein brengt u in 15 minuten van Zandvoort naar Haarlem en binnen een half uur bent u in het centrum van Amsterdam. De Keukenhof is per openbaar vervoer vanuit Zandvoort prima bereikbaar.

Pension Welkom-in beschikt over twee smaakvol ingerichte ruime 2-kamer appartementen, twee studio’s met een keuken en één ruime studio met een kitchenette.

Daarnaast bieden wij een luxe appartement en een studio aan op ons tweede adres, iets verderop in de straat.

Pension Welkom-in serveert géén ontbijt, maar u kunt uw inkopen doen in de supermarkt tegenover het pension en zelf uw ontbijt klaarmaken.
De appartementen beschikken immers over een volledig uitgeruste keuken en de studio’s zijn uitgerust met keuken en/of een kitchenette waar u prima een ontbijt of een eenvoudige maaltijd kunt bereiden.
Gratis parkeren, draadloos internet, digitale tv, schone handdoeken, beddengoed en de eindschoonmaak zijn bij de prijs inbegrepen.

Bij Pension Welkom-in bent u verzekerd van een prettig verblijf in Zandvoort, zowel in de zomer als in de winter!