Zandvoort aan Zee

Zandvoort is één van de meest beroemde Nederlandse badplaatsen.

Bekijk hier twee prachtige promoclips van Zandvoort voor twee prachtige sfeerimpressies die Zandvoort op twee geheel eigen wijzen aan u presenteren!
– promoclip-1
– promoclip-2
De Duitse tv-zender NRW TV was te gast in Zandvoort en maakte deze prachtige opnames in het kader van de Beach Life campagne!

Ook de vrolijke zomerhit ‘Parel aan de Zee’ van Van Kessel geeft het ultieme “Zandvoort-gevoel” weer: de zon, de zee, het lange gouden strand, het circuit, de kroeg, een glas Chardonnay, gamba’s van de grill en het prachtige gezellige dorp!

Zonaanbidders en watersporters kunnen in Zandvoort hun hart ophalen en snelheidsduivels worden op hun wenken bediend op het Circuit Park Zandvoort.

Natuurliefhebbers komen ruim aan hun trekken in het prachtige duingebied rondom het mondaine dorp met haar toeristvriendelijke dorpskern.

Voor ieder wat wils

Het schitterende duingebied rond Zandvoort is echt een aanrader. U kunt hier fietsen, wandelen en picknicken. Bij het onlangs vernieuwde VVV-kantoor in de dorpskern (Bakkerstraat 2) zijn diverse mooie fiets- wandelroutes verkrijgbaar en in het centrum van Zandvoort zijn er fietsen te huur.

Wie meer wil weten over de boeiende geschiedenis van het dorp, kan terecht in het Zandvoorts Museum (Swaluëstraat 1).
Ook het Juttersmu-ZEE-um (Strandweg 2) is een bezoekje waard. Hier worden op het strand aangespoelde en achtergelaten voorwerpen getoond, welke verrassend veel uiteenlopen van aard.

Winkelliefhebbers kunnen hun hart ophalen in de hippe winkels van Zandvoort, welke in het hoogseizoen zeven dagen per week tot 22 uur geopend zijn.

En na een dag zonnebaden is het heerlijk eten en drinken in de vele restaurants en cafés die het dorp rijk is.

Wie van een gokje in een mondaine omgeving houdt, kan terecht bij Holland Casino Zandvoort aan het Badhuisplein. Vraag bij Pension Welkom-in naar gratis toegangskaarten!
Voor wat onschuldiger vermaak of een bioscoopbezoek kunt u bovendien terecht in Circus Zandvoort!

Zandvoort kent in de zomer veel leuke festivals, waaronder het Jazz Festival en Zandvoort Culinair in het dorp en Zandvoort (A)Live , een swingend muziekfestival op strand (paviljoen 14 en 15).

Een aanrader is ook het Circuit Park Zandvoort. Het prachtige circuit heeft zeer veel moois te bieden, zoals bijvoorbeeld het internationale Masters of Formula 3, het ‘Dutch Power Pack’ en het racespektakel Deutsche Tourenwagen Meisterschaft, beter bekend als de DTM.

Bij minder mooie weersomstandigheden bent u in Circus Zandvoort aan het goede adres! In Circus Zandvoort kan de jonge vakantievierder terecht voor ‘fun & games’, terwijl er op de hoger gelegen verdieping de 18-plussers welkom zijn bij de vier gokeilanden. In het theater annex bioscoop op de bovenste verdieping, vindt u een afwisselend aanbod van de nieuwste films, cabaret- en Stand-up Comedy voorstellingen!
Indien u bij ons pension in het laagseizoen een verblijf van 1 week boekt, ontvangt u een zakje speelmunten kado!

Als u wilt u weten wat er nog meer in Zandvoort te beleven is, kijk dan op de Startpagina van Zandvoort en op de website van Gemeente Zandvoort.

Zin in Zandvoort?  Welkom-in Zandvoort!

zandvoort1 zandvoort2 zandvoort3 zandvoort4